Schůze klubu Jevíčko
23. března 2006
 

Sobota 25. 3. 2006 byla opět po roce ve znamení výroční schůze . A že jsme tam toho opět probrali... Jako první přišel na řadu cross a všechny problémy kolem trati v Bělé. Situace není růžová, ale na další sezonu jsme se domluvili a snad vše úspěšně zvládnem.

Další důležitý bod byl, že do vedení klubu byl zvolen Roman Christ, který v minulých sezonach prokázal, že je aktivní člen, který má velké organizační schopnosi a na silnici bohaté zkušenosti co se týká cestování. Naše spící internetové stránky dostal na starost student Pepa Staníček alias zubaté Pepek :-)

Jako novinka bylo přijetí přítelkyň skalních orlů za členy klubu (Kluci máte to spočítané - s členkou klubu se nemůžete rozejít jen tak, jako s nějakou obyčejnou holkou :-)

Co ale považuji jako nejlepší počin této schůze je dohoda, že se budem scházet každou první sobotu na klubovně - aby nezahálela a každou středu v 16 hod bude před hotelem Morava sraz "silničářů", kteří budou prostě mít v tu chvíli čas a chuť se projet.

A na závěr mám výzvu pro všechny lidi co jim voní spálený benzín - nejsme elitní klub pracháčů jak se o nás mluví (jsou mezi námi i studenti a nezaměstnaní) přijmem mezi nás rádi každého, kdo má rád motorky, dobrou zábavu a umí držet partu a taky pro ni občas přiloží ruku k dílu, když je třeba... Můžete nás kontaktovat na e-mailu mkjo(zavináč)mkjo.cz nebo crossracing(zavináč)centrum.cz

Míla Zezulová